Hotelski sefovi

Hotelski sefovi

  Premium class

  Zaštita Vaše privatnosti - udobnost i apsolutna pouzdanost. Zahvaljujući Premium Class ProSafe modelima, hotelska soba postaje u potpunosti individualno utočište za gosta. Sigurno mesto za skladištenje, zamišljeno i provedeno u skladu s najnovijim standardima. Njegov inovativni i prilagodljiv dizajn stilski zadovoljava potrebe svakog hotela . Glatke površine i zaobljeni rubovi osiguravaju dugotrajnost i lakše održavanje. Korišćenje je olakšano zahvaljujući A 1.77 "TFT zaslonu u boji i integrisanoj osvetljenoj soft - touch tastaturom. Premium Class ProSafe također postavlja nove temelje kad su u pitanju zaštitne karakteristike: pionir tehnologije kao što je globalno jedinstveni Audit i sistem protiv neovlašćenog korišćenja osigurava razumljivu sigurnosti na svim nivoima. Posebne karakteristike REOS 2,0 softera sa sistemom otvaranja u hitnim slučajevima odgovaraju savremenim zahtevima za sigurnosnim i praktičnim sistemima.

 • Premium class
 • Advanced class

  Zahvaljujući Advanced Class ProSafe ponudi sefovi za odlaganje privatnih predmeta postaju individualni elementi hotelskih usluga. Modernim, savremenim dizajnom i karakteristikama, sobni sefovi DOMETIC izgledaju dobro iz svih uglova gledanja. Moderni izgled zaobljenih rubova i ugrađena tastatura kreiraju stilsku površinu sa zaštitnim karakteristikama. ProSafe Advanced Class nudi široki izbor modela, ali je također i uvek dobar izbor kada se želi zadovoljiti visoki standard kvalitete. Na primer, ovakvi sefovi opremljeni su baterijskim upozorenjem, glavnim kodom i glavnim ključem za otvaranje u hitnim slučajevima. Prosafe Advanced iz Dometica čini bitan element Vašeg hotela u sigurnosnom smislu – na njega se Vi i Vaši gosti zaista možete osloniti.

 • Advanced class
 • Standard class

  Osiguranje vrednih i važnih predmeta ne mora biti nužno preskupo. Uz Standard Class proSafe, možete stvoriti pouzdano mesto unutar hotelske sobe u kome je svaki detalj vredan. Sigurnost i funkcionalnost su parametri svih Dometic modela. Standard Class nude gostima visoki nivo sigurnosti zahvaljujući robusnoj konstrukciji i poboljšanu udobnost zahvaljujući jednostavnom i intuitivnom korišćenju.

 • Standard class